Onze gedeelde ambitie

De podiumkunsten hebben het zwaar en Your Life on Stage wil samen met de partners dat het werken binnen de podiumkunsten verbetert. Daarom verbinden we de podiumkunsten en werken we aan bewustwording en oplossingen. Dit doen we rond de thema’s werk & inkomen, persoonlijke ontwikkeling & scholing en gezondheid & vitaliteit.

Werk & inkomen

Er is minder betaald werk en de inkomens staan onder druk. Steeds meer mensen binnen de podiumkunsten kampen met werkonzekerheid en combineren verschillende banen. Your Life on Stage onderzoekt de werkomstandigheden en verkent samen met de werkenden en de partners oplossingen om verbeteringen te realiseren.

Persoonlijke ontwikkeling & scholing

Deze tijd vraagt van iedereen de regie te nemen over het eigen werk. Jij organiseert jouw eigen werk en scholing. Dat klinkt prachtig, maar hoe doe je dat? Your Life on Stage wil werkenden bewust maken van hun loopbaanvraagstukken en reikt praktische tools en informatie aan om de uitdagingen aan te gaan.

Gezondheid en vitaliteit

Zeker nu is er een hoop stress. Hoe combineer ik werk en privé? Heb ik wel voldoende werk? Door dit soort uitdagingen staan de mentale en fysieke gezondheid onder druk. Hoe herken je dit? Hoe kun je dit verbeteren en hoe maak je het bespreekbaar? Your Life on Stage deelt bestaande kennis en materialen van binnen en buiten de sector.

Samen werken aan beter

Your Life on Stage zoekt en organiseert de verbinding met de theater- en dansgezelschappen, theaters en podia, orkesten, de bracheorganisaties, overheden en vooral met iedereen die werkt in en rondom de podiumkunsten. Alleen door samen te werken kunnen we bewustwording en verbetering realiseren.